Kunovics Katinka mély gyászban: elhunyt az édesanyja

Mindössze másfél hónappal a boldog esküvő után Kunovics Katinka életét mély gyász árnyékolja be, miután elveszítette szeretett édesanyját. Az énekesnő egy megindító idézettel búcsúzott el tőle.

Kunovics Katinka és férje, Albert Zoltán május elején kötötték össze életüket egy mesebeli ceremónián, de a boldogságukat hamarosan egy tragikus esemény árnyékolta be. Az énekesnő, a Romantic együttes tagja, nemrégiben egy szomorú hírt osztott meg: édesanyja elhunyt. Katinka a gyász hírét nem hozta nyilvánosságra, de a Facebookon tett változtatásai – profiljának feketére állítása – és a részvétnyilvánítások alapján rajongói sejthették, hogy veszteség érte.

Nyolc évvel édesapja halála után most édesanyját is elveszítette, ami mélyen megrendítette. Az énekesnő Instagram-oldalán egy váratlan búcsúlevelet és egy szívszaggató idézetet osztott meg Szentesi Viktória „Anyukám emlékére” című verséből, amely a közös fotójukhoz volt mellékelve.

"Anyukám emlékére! Anya, hol vagy most? Nem látlak már. Nem érinthetem kezed. Anya, hol vagy most? Már csak a képeid maradtak. Miért mentél ily távol? Szívemből hozzád kiáltanék. Anya, gyere vissza! De ezt már nem hallja, csak az ég. Te elmentél, messzire mentél. Már csak az emlékeink maradtak. Szívem, úgy érzem, megszakadt" – így köszönt el Kunovics Katinka édesanyjától.