Nánási Pál egy meghökkentő részletre lett figyelmes Ördög Nóra fotóján

Nánási Pál, a neves fotóművész, egy Instagram-bejegyzésben fejezte ki háláját felesége, Ördög Nóra iránt, ugyanakkor egy sajátos hibára is felhívta a figyelmet, amit csak utólag vett észre a képen.

Nánási Pál szerelmi vallomást tett feleségének, Ördög Nórához intézett szavaival, amelyekben kifejezte, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy ő lehet a társa. A bejegyzésben azonban nem csak a szeretetéről írt, hanem egy fotózási bakiról is beszámolt, amit csak később vett észre. A fotóművész elmondása szerint annyira elvarázsolta felesége szépsége, hogy figyelmetlenné vált a fotózás során.

Nánási így ír a képről: „A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem." Azt is hozzátette, hogy a hiba észrevétele után már nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A hiba, amire Nánási utal, az, hogy felesége jobb karja láthatatlan a képen. „Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni. A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja. De természetesen így is gyönyörű" – magyarázta Nánási a képhez fűzött kommentárban.