Harsányi Levente és menyasszonya, Obersovszky Lara boldog mozaikcsaládban

Harsányi Levente, a 54 éves tévés és rádiós műsorvezető, a Blikknek adott interjúban beszélt menyasszonyával, Obersovszky Larával való kapcsolatáról, a jövőbeli terveikről és a családbővítés lehetőségéről.

Harsányi Levente és Lara másfél éve alkotnak egy párt, és mint Harsányi elmondta, boldogok mozaikcsaládként. Mindketten hoztak gyerekeket korábbi kapcsolataikból, akik jól kijönnek egymással és a szülőkkel is. "Inkább vagyunk mozaikcsaládban boldogok, mint nem mozaikban boldogtalanok. Szerencsére nagyon jóban vannak a gyerekeink, meg mi is velük," mondta a tévés. Jelenleg még nem költöztek össze, hol az egyikük, hol a másikuk lakásában alszanak. Harsányi hangsúlyozta, hogy a gyerekeik a legfontosabbak számukra, és hogy a helyszín nem számít, csak együtt legyenek. "Nincs kiemelt kerület itt Budapesten, ahova költöznénk, nem is számít, hová mennénk, csak együtt legyünk," tette hozzá.

A családbővítés témája is szóba került az interjúban. Harsányi elárulta, hogy nem zárkóznak el a közös gyermek gondolatától. "Ha majd megtörtént az összeköltözés, stabil háttérrel rendelkezünk, és minden klappol, akár jöhet a gyerek is," mondta. Az eljegyzésre tavaly ősszel került sor, az esküvőt azonban egyelőre nem tervezik. "Hova rohanjunk? Még semmi nincs előre megszervezve az esküvővel kapcsolatban, nem téma jelen helyzetben," magyarázta Harsányi.

A párkapcsolatuk tökéletes, és mindketten igyekeznek minden pillanatot megélni. Harsányi kiemelte, hogy sokat tanulnak egymástól, és menyasszonyának köszönheti az életigenlését. "Megfogadtam a tanácsát, hogy legyek türelmesebb, illetve figyelmesebb," mondta. A műsorvezető a jövőbeni tervekről is beszélt: egy párterapeuta barátjával párkapcsolati könyvet írnak, és előadásokkal egybekötött párkapcsolati képzést indítanak. "Rengeteg kapcsolat ezer sebből vérzik, alig ismerek olyan párt, akik őszintén boldogok lennének," mondta Harsányi, aki szerint a könyv és a képzés valós problémákra keres megoldást.

Harsányi Levente és Obersovszky Lara példájukkal mutatják, hogy a kor csak egy szám, és a szerelemben nincsenek szabályok. A rádiós elmondta, hogy már a közös, családi nyaralást is tervezik: sátras utazásra indulnak és kempingezni fognak.