Demi Moore megható üzenettel és fotókkal köszöntötte Bruce Willist apák napján

Demi Moore és Bruce Willis több mint 20 évvel ezelőtt váltak el, de az egykori házastársak máig jó viszonyt ápolnak egymással. Apák napján Moore szívszorító fotókkal köszöntötte Willis-t, aki gyógyíthatatlan betegség miatt visszavonult a színészettől.

Demi Moore Instagram-oldalán osztott meg régi és új fotókat három közös lányukkal, valamint Bruce Willis jelenlegi feleségétől, Emma Heming-Willistől született lányaival. A színésznő nosztalgikus hangulatot varázsolt a közösségi oldalra, és a posztja után szem nem marad szárazon.

Bruce Willis 2022-ben kapta meg a gyógyíthatatlan betegség diagnózisát, ami miatt befejezte pályafutását. Demi Moore korábban Willis születésnapjára is hasonlóan megható fotókat tett közzé, és apák napján is szeretetét fejezte ki a "kedvenc lányos apukának".

A kapcsolatukból született három lányuk mára már felnőtt, és Moore és Willis már nagyszülők is. Rumer, a lányuk 2023 áprilisában adott életet Louletta nevű babájának. Willis nagypapaságáról Rumer egy beszélgetős műsorban mesélt.