Látványos autós üldözés Siófokon

Egy siófoki házaspár éppen a plakátokat szedte le az út mellett, amikor a szemük láttára lopták el a furgonjukat. A tulajdonos azonnal cselekedett, és egy másik járművel üldözőbe vette a tolvajt.

A bátor férj nem tűrte tétlenül a történteket, és egy arra járó autó segítségével megkezdte a saját járműve utáni hajszát. Az üldözésben részt vett egy autómentős is, aki először nem is sejtette, mi történik. "Kétszer-háromszor lelassított az autós és azért nem volt gyanús, csak azt hittem, hogy a kollégájuk szívatja őket. Utána vettem észre, hogy a tulajdonos ordibálja, hogy lopják az autómat és leintett egy arra járó autót, abba bepattant és utána mentek" – idézte az RTL Híradó az autómentőst.

A közel 10 perces üldözés során a tolvaj 110 km/h sebességgel próbált menekülni, de végül elvesztette az uralmát a furgon felett, felcsúszott a szalagkorlátra és többször megpördülve az árokba borult. A baleset következtében a tolvaj könnyebb sérüléseket szenvedett, és ironikus módon a furgon tulajdonosa volt az, aki kiszabadította őt a lopott járműből.