"Még egy csók sem jöhet szóba" - VV Noémi nem szerelmet keres a villában

Kedden újabb villalakó csatlakozott a ValóVilág12 csapatához, a 21 éves Noémi. A lány kijelentette, hogy nem párkapcsolatot keres, hanem a játékra koncentrál, és szeretné megmutatni intelligenciáját.

A ValóVilág12 legújabb lakója, VV Noémi a Fókuszban mutatkozott be, ahol elmondta, hogy nem a szerelmet és a barátokat keresi a villában, hanem játszani érkezett. Célja, hogy bebizonyítsa: ő egy okos és értelmes személy, nem pedig valaki, aki csak a megbotránkoztatásra törekszik. Noémi jelenleg szingli, de hangsúlyozta, hogy semmilyen közeledést nem tervez viszonozni a műsorban.

"Még egy csók sem jöhet szóba" - jelentette ki határozottan.

Noémi abban bízik, hogy a valóságshow új lehetőségeket nyit meg számára, és pozitív változásokat hoz az életébe. Elárulta, hogy hajlamos a szétszórtságra és a rendetlenségre, valamint hogy rövidtávú memóriája nem a legjobb. Ennek ellenére nem tart attól, hogy hosszú hónapokat kell eltöltenie ismeretlenek társaságában, mivel alkalmazkodó képessége kiemelkedő, és nem hagyja magát zavarba hozni.

Noémi azonban nem tűri jól, ha valaki mindenbe beleavatkozik, különösen zavarja, ha valaki akkor is beszól egy beszélgetésbe, amikor nem róla van szó. Nem szereti, ha mások parancsolgatnak neki, vagy ha nem ő irányíthatja a helyzetet.