Frohner Fecó és Tóth Andi barátsága

Frohner Fecó, a hírességek fodrásza, elárulta, hogy bár sokan próbálták őt és Tóth Andit összehozni, a barátságukat mindennél értékesebbnek tartják.

Frohner Fecó, aki nemcsak szakmai tudásával, hanem elhivatottságával is kiemelkedik a fodrászok közül, a Celebrandi műsorban is megmutatta, hogy készen áll a szerelemre, bár végül nem találta meg a társát. Jelenleg is szingliként él, de a munkája kitölti az idejét, és hamarosan az RTL tehetségkutatójában Tóth Andi mellett fog helyet foglalni a zsűriben, akivel régi barátságot ápolnak.

Hat évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, amikor Tóth Andi hajkezelés céljából kereste fel Frohnert, és azóta is tartják a kapcsolatot. Frohner szerint az összhang már az első pillanattól megvolt közöttük, és az évek során annyira megerősödött a köztük lévő bizalom, hogy szavak nélkül is megértik egymást. A fodrász kijelentette, hogy bár sokan próbálták őket összeboronálni, ők úgy vélik, hogy a barátságuk értékesebb, mint bármi más.

Frohner hangsúlyozza, hogy a férfi és nő közötti barátság létezik, és az ő kapcsolatuk ezt bizonyítja. Szakmai együttműködésük során is nagyon komolyan veszi a határokat, és elmondása szerint aranyszabály számára, hogy vendéggel nem kezd ki. Beismeri, hogy korábban voltak kivételek, de úgy véli, hogy a munka és a magánélet keverése nem professzionális. A fodrász, aki nap mint nap számos gyönyörű nővel kerül kapcsolatba, azt is hozzátette, hogy az ismerkedést mindig a szalonján kívül intézi.

Frohner elárulta, hogy az elmúlt években inkább magát építette, sokkal magabiztosabb lett, és már nem félek kezdeményezni sem. Míg korábban féltem a visszautasítástól, nem szerettem eléggé önmagam, addig most már egyedül is teljes vagyok. Ismeri a saját működésemet, igényeimet és azt, hogy milyen nőre, társra vágyom. Vágyik a női energiára, szeretetre és arra, hogy valaki komolyan felkeltse az érdeklődésemet. Készen áll arra, hogy elköteleződjön.

Bár sokan azt hinnék, ismert, közvetlen személyként könnyebb dolga van, de a valóság ettől jóval árnyaltabb. Néha inkább hátránynak érzi, hogy ismert, mert úgy érzi, idealizált képe van róla az embereknek, viszont a bohókás, viccelődő énje csak egy szelet a ’Fecó tortából’. Mint mondja, van egy komolyabb, visszahúzódó énje is, aki sokszor csöndre, nyugalomra, elvonulásra vágyik az állandó pörgés helyett. Frohner szereti a régimódi stílust, és inkább ő a kezdeményező, aki udvarol a hölgyeknek.

Frohner hálás minden korábbi barátnőjének, mert mindenkitől nagyon sokat tanult, több lett általuk. Most már sokkal tudatosabban, teljesebben fog belevágni egy párkapcsolatba és tudja, hiszi, hogy hamarosan rátalál az igazira.