"Engedlek szárnyalni, Hannaróza" - Tóth Gabi tündéri videót osztott meg a kislányáról

Hannaróza nagyon élvezte az édesanyjával együtt töltött időt a szabadban, ahol Tóth Gabi és a lánya papírsárkányt eregettek.

Tóth Gabi élete az elmúlt években az anyaság körül forog, hiszen a lánya lett számára az első számú. Az énekesnő fontosnak tartotta leszögezni, hogy bár új párkapcsolatokat alakítottak ki, a közös kislányuk tisztában van vele, hogy van saját édesapja, és hogy Mikes Anna és Papp Máté Bence is csak jó barátokként vannak jelen az életében, nem pótszülőkként. Azonban a kapcsolat Tóth Gabi és Papp Máté Bence között az egész országot felbolygatta, miután az énekesnő tavaly nyáron több év házasság után elvált Krausz Gábortól.

A közelmúltban Anyák napjára is egy igen szentimentális posztot tett közzé az énekesnő, most pedig egy újabb imádni való felvételt osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán Hannival. A jó időt kihasználva anya és lánya papírsárkányt eregettek, és a videón látható, hogy a kislány annyira belejött a játékba, hogy már egyedül is szaladgált a sárkánnyal a szabad levegőn.

Tóth Gabi büszkeségét és szeretetét fejezte ki Hannaróza iránt azzal, hogy "Engedlek szárnyalni, Hannaróza" - írta bejegyzésében. Ezzel egy időben Papp Máté Bence, Tóth Gabi párja egy interjúban tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy várhatóan bővül-e a család. A táncos elárulta, hogy valóban jön a gólya a családon belül, de nem részletezte, hogy pontosan kiről van szó.