Sydney Sweeney fekete hajjal lepte meg a Met-gálán

A Met-gálán Sydney Sweeney színésznő fekete hajjal tűnt fel, ami első pillantásra Billie Eilishra emlékeztetett a megjelenteket.

Zsinórban harmadik alkalommal vett részt Sydney Sweeney a Met-gálán, amely az év egyik legfontosabb divateseménye. A hétfő esti eseményen a színésznő egy új megjelenéssel lepte meg a közönséget, ugyanis a megszokott hosszú, szőke haját egy rövidebb, fekete frizurára cserélte. A váratlan hajszínváltás miatt sokan elsőre Billie Eilishnak nézték, aki szintén ismert a változatos frizuráiról és a tavalyi Met-gálán készült egy fotó is róla, amelyen hasonló megjelenésben látható.

A 2024-es Met-gála azonban nem csak Sydney Sweeney hajszínváltásával hívta fel magára a figyelmet. Michael Shannon színész egy rendkívül egyedi kiegészítővel jelent meg a vörös szőnyegen, ami első pillantásra egy zacskó hagymás-sajtos csipsznek tűnt. Azonban a valóságban egy Balenciaga-táska volt a kezében, amelyet szándékosan úgy terveztek, hogy egy gyűrött, félig üres csipszes zacskóra hasonlítson. A marhabőrből készült táska három különböző színben érhető el: sárga, piros és kék, mindegyik egy-egy csipszízt imitálva. Aki szeretne egy ilyen különleges táskát magának, annak 1850 dollárt kell fizetnie a Balenciaga kreatív igazgatójának, Demnának a kreálmányáért.

Az esemény ismét megerősítette, hogy a divat egyik legnagyobb eseményeként a Met-gála másról sem szól, minthogy az amerikai celebek megmutassák, ki tud extrémebb, meghökkentőbb szettekbe bújni.