Hunyadi Donatella elkápráztatta követőit énekhangjával

Kiszel Tünde lánya, a 22 éves Hunyadi Donatella megmutatta, hogy énektudásban sem marad el híres édesanyja mögött. A fiatal tehetség Instagram-sztorijában osztott meg egy ritka éneklős videót, amelyben lenyűgöző hanggal énekelte ki a magashangokat is.

Hunyadi Donatella már nem csak az édesanyja, Kiszel Tünde árnyékában él, hanem önálló karriert épít. Tinédzser korától kezdve törekedett arra, hogy ne csak mint a naptárdíva lánya ismerjék, és ezt a Dancing with the Stars tavalyi évadában is bizonyította, ahol először szerepelt az édesanyja nélkül.

A tehetséges fiatal nemcsak a táncparketten, hanem a modellkedés terén is sikereket ér el, legutóbb Demeter Richárd divatbemutatóján hódította meg a közönséget. Emellett a Zeneakadémián szerzett diplomája is fémjelzi, hogy az éneklés mennyire fontos számára, és rendszeresen vállal fellépéseket is. Azonban éneklős videót csak ritkán tesz közzé, annak ellenére, hogy rendkívüli tehetséggel rendelkezik.

Most azonban egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban kápráztatta el a követőit, ahol játszi könnyedséggel, gyönyörű hangon énekelte ki a magashangokat, ezzel is bizonyítva, hogy édesanyja mellett ő is megállja a helyét a szórakoztatóiparban.