Petra és Andris közös emlékezés a házasságuk 11. hónapfordulóján

Bár már nem alkotnak egy párt, Petra és Andris a közösségi médiában közös fotóval idézték fel a Házasság első látásra című műsorban kötött házasságuk 11. hónapfordulóját.

A TV2 Házasság első látásra című műsorának utolsó epizódja áprilisban került adásba, amelyet még az előző év nyarán rögzítettek. Andris és Petra, akik az adásban nem értek a fináléig és a műsorban látható nézeteltérések miatt elváltak, most mégis egy közös fotóval emlékeztek meg a kapcsolatuk 11. hónapfordulójáról.

Petra egy közösségi média bejegyzésében osztotta meg a közös szelfit, amely mellé azt írta, hogy hihetetlen számára, hogy már majdnem egy év telt el, és ezt a jeles napot a hétvégén meg is kívánják ünnepelni. Andris a kommentekben viccesen reagált, hogy ő 11. évfordulót olvasott a posztban, mire Petra válaszolt, hogy az is lesz, csak kicsit később, de azt is meg fogják ünnepelni.

A műsor forgatása során Andris olyan dolgot tett, amit később megbánt, és ezt áprilisban egy közösségi média bejegyzésben is kifejtette. A műsorban többször is heves vitákba keveredtek, amelyek során Andris többek között elzavarta Petrát az otthonából, és fogyatékosnak nevezte őt. A műsor utolsó hetén a pároknak dönteniük kellett a házasságuk sorsáról, és Andris és Petra is úgy döntöttek, hogy lezárják a kapcsolatukat.

Azóta kiderült, hogy a páros meg tudta beszélni a nézeteltéréseiket, és a mai napig jó a viszony köztük. Ráadásul több közös projektet is terveznek a jövőben, bár elmondásuk szerint csak barátként vesznek részt egymás életében. Rendszeresen félreérthető, sokat sejtető utalásokat tesznek, ami most is így történt a közös fotó megosztásával.