Ryan Goslingot még mindig kísérti a Kaliforniai álom egy jelenete

Ryan Gosling, a hollywoodi sztár, a The Wall Street Journal Magazine-nak adott interjújában bevallotta, hogy a Kaliforniai álom című film egyik jelenete máig kísérti, és emiatt szívesen újraforgatná a mozit.

A színész legújabb filmje, A kaszkadőr, a mozikban debütált nemrég, és egy interjú során a Kaliforniai álom került szóba. Gosling elárulta, hogy van egy konkrét pillanat a filmben, amelyet máig nem tud elfelejteni. Ebben a jelenetben Emma Stone-nal táncol, és nem volt tudatában annak, hogy a mozdulatukból filmplakát készül majd. A kézmozdulatukat illetően Gosling úgy gondolta, hogy ha vízszintesen tartaná a kezét, az menőbb lenne, de később rájött, hogy tévedett, és ezzel a változtatással kevésbé energikusnak tűnik a mozdulat.

A színész hozzátette, hogy a kéztartását, amelyet a film plakátján is láthatunk, ma már humorosan "la la hand"-nek nevezi, utalva a musical eredeti címére, a La La Land-re. Gosling számára ez a kép gyakran felbukkan, és emlékezteti arra, hogy nem hallgatott a többiek tanácsára.

: IGN