G.w.M és a divat: Gucciban a tejért

G.w.M, a rapper, nem titkolja, hogy számára fontos a megjelenés és a márkás ruhák viselése, akár csak egy doboz tejért megy le a boltba.

G.w.M hálás azért, hogy elérte az álmait és már olyan nagy divatházak ruháit hordhatja, mint például a Gucci. A rapper számára fontos a megjelenés és a márkás ruhák viselése, legyen szó akár a hétköznapokról vagy különféle eseményekről. Korábban már volt arra is példa, hogy tetőtől talpig Gucci szettben hajókázott Kulcsár Edinával a tengeren. G.w.M számára nagy álom volt, hogy egyszer majd drága márkákat viselhessen, amelyek figyelemfelkeltőek és megcsodálhatóak. Különösen a Gucci a kedvence, amit nem rejteget, hiszen szerinte sokszor tejért is Gucciban megy le a boltba.

Az előadó büszke a ruhatárának darabjaira, és nagy álma volt, hogy olyan márkákat hordhasson, mint a Gucci vagy a Louis Vuitton. Bár a tárgyakhoz nem ragaszkodik túlzottan, de a ruháit nagy becsben tartja. Ha kinyitja a szekrényét, számos márkás darabot talál benne, és büszke arra, hogy elérte ezt a célját.

G.w.M elmondása szerint vannak napok, amikor szeret felöltözni, és ilyenkor a gardróbjából könnyen választhat magának minőségi ruhadarabokat. Humorosan megjegyezte, hogy ha olyan napja van, akkor Gucciban megy le egy doboz tejért. Bár sokan azt gondolhatják, hogy mindig alaposan összeállítja a szettjeit, az igazi apukás stílus is közel áll hozzá, és saját bevallása szerint sokszor előfordul, hogy csak a kényelemre vágyik, és ilyenkor napokig ugyanabban a kényelmes öltözetben van.

Az előadó hozzátette, hogy gyakran előfordul, hogy csak a kényelemre vágyik, és ilyenkor napokig ugyanabban a kényelmes öltözetben van. Amikor intézkedik vagy szaladgál, nem viszi túlzásba a megjelenést, de otthon is szeret apukás szettben lenni. Azonban amikor úgy érzi, fel akar öltözni, akkor hajlamos a túlzásokba esni.

A minap a rapper felesége, Kulcsár Edina is mesélt a ruhatára változásairól, ami tovább gazdagítja a család divat iránti elkötelezettségét. G.w.M a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy ez egy kicsit sem zavarja, sőt azzal humorizált, hogy tejért is ilyen ruhákba ugrik le a közértbe.