Goofy molesztálása a Disney Worldben

Egy idős nő molesztálta a Goofy-jelmezes előadót a kaliforniai Disney World élményparkban, miközben családi fotót készítettek. A 32 éves munkatárs feljelentést tett, miután a hatvanas éveiben járó nő illetlenül megfogdosta őt a fotózás alatt.

A Disney élményparkok hírportálja szerint az incidens délelőtt fél tizenegy körül történt, amikor a négytagú család közös képet készített a jelmezes munkatárssal. A nő, aki cicanadrágot és Minnie Egeres felsőt viselt, a jelmezes bal oldalára állt, és a fotózás közben háromszor is belemarkolt a férfi hátsójába, miközben hangosan sikongatott.

Az előadó azonnal tájékoztatta a közelben lévő kollégáit és a park egyik vezetőjét az esetről. A nő reakcióként azt mondta: „úgy tűnik, itt nem látnak minket szívesen”, majd távozott a helyszínről családjával.

Az eset 2023. február 19-én történt, de az Orange megyei sheriff hivatala csak május 16-án adott ki róla jelentést, amely szerint az ügyben nem történt letartóztatás. Az ilyen típusú incidensek nem ritkák a Disney parkokban, ahol a jelmezes munkatársak korábban is többször panaszt tettek a látogatók illetlen viselkedése miatt.