A 47 éves Natalia Oreiro sugárzó szépsége

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb argentin sorozatának, a Vad angyalnak a sztárja, Natalia Oreiro a mai napig lenyűgözően fest. A színésznő és énekesnő május 19-én ünnepelte 47. születésnapját.

A Vad angyal és a Te vagy az életem című sorozatokban megismert Natalia Oreiro a mai napig ragyogóan szép. A Vad angyal, amely a kilencvenes években debütált, és az ezredforduló környékén érte el hazánkat, minden idők egyik legnézettebb sorozatává vált Magyarországon. Natalia Oreiro és Facundo Arana alakításában a történet 79 országban hódított, és számos díjat is bezsebelt. A TV2-n bemutatott sorozatot később a Story és az Izaura TV is műsorra tűzte.

Natalia Oreiro, aki a sorozat forgatásának kezdetén alig múlt húszéves, mára már a 47. életévét töltötte be. A közösségi médiában megosztott képein láthatóan az idő múlása ellenére is megőrizte fiatalságát és szépségét.

A Vad angyalban Oreiro Milagros Espositót, egy zárdában nevelkedett, lázadó szellemű lányt formált meg, aki a sorozatban egy gazdag családhoz kerül, és ott találkozik újra Ivóval, a jóképű fiatalemberrel. A sorozat szenvedélyekkel, intrikákkal és megható pillanatokkal volt tele, amelyek magukhoz láncolták a nézőket.

Facundo Arana, aki Ivót alakította, és Natalia Oreiro a Vad angyal sikerét követően a Te vagy az életemben ismét egy párt formáltak. Ezt a telenovellát az RTL Klubon mutatták be Magyarországon 2006-ban. Aranának felajánlották a Kachorra – az ártatlan szökevény férfi főszerepét is, de ezt már nem vállalta el.

Natalia Oreiro az évek során nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként, dalszerzőként, modellként, televíziós műsorvezetőként, divattervezőként is megmutatta tehetségét. Emellett az UNICEF nagyköveteként és Greenpeace-aktivistaként is aktív. Legutóbb a 2022-es Szent Evita című sorozatban láthattuk.

A magánéletében is boldogságra lelt: 2001-ben titokban hozzáment Ricardo Mollo argentin rockzenészhez, és kapcsolatuk a nagy korkülönbség ellenére is erős maradt. 2012-ben született meg első gyermekük, Merlin Atahualpa Mollo Oreiro, aki szintén követi szülei művészi útját.