Folytatódik a vita Majka és volt felfedezettje között

Nem hagy alább a feszültség Majka és Károlyi Róbert között, aki a Sztárban sztár leszek! műsorban került közelebbi kapcsolatba a rapperrel. A fiatal zenész most ismét megszólalt, és csalódottságát fejezte ki Majka reakciója miatt.

A korábbi események során Károlyi Róbert, a Sztárban sztár leszek! harmadik évadának egyik versenyzője, azzal vádolta meg Majkát, hogy nem tartotta be az ígéretét, miszerint segíteni fogja karrierjének építésében. A rapper, aki az RTL csatornához szerződött, válaszában kifejtette, hogy a kommunikációra a Messenger alkalmazást részesíti előnyben, mivel azt gyakrabban olvassa, mint ahogy telefonhívásokat fogad.

Károlyi Róbert a Borsnak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy nem balhézni akart, csupán megosztani a történetét. A fiatal zenész csalódottságát fejezte ki Majka reakciója miatt, és úgy érzi, hogy a rapper szavai a valódi énjét tükrözik, nem pedig azt, amit a kamera előtt mutat. Károlyi hozzátette, hogy szeretné lezárni az ügyet, és emberként megmaradni, lelkiismerete tiszta.

Majka egy Facebook-bejegyzésben reagált Károlyi videójára, csalódottságának adott hangot, amiért egykori mentoráltja, mielőtt hatásvadász videókat osztott meg, nem érdeklődött nála újabb üzenetben, hogy mire számíthat a jövőben. A rapper elmondása szerint őt az sem zavarta volna, ha már kellemetlenbe átcsapva folyamatosan üzenetekkel bombázta volna.

Károlyi Róbert egykori mentorának bejegyzésére reagálva a Borsnak azt mondta, nem balhét akart generálni, csak normálisan próbálta elmesélni a történetét. "Csalódás volt olvasni azokat a sorokat. Hogy őszinte legyek, kedvesebb válaszra számítottam, vagy legalábbis nem ilyen stílusúra. Úgy érzem, hogy a szavai a valódi énjét tükrözték, nem azt, amit a kamera előtt mutat. Én ezzel viszont le is szeretném zárni ezt az ügyet, szeretnék megmaradni embernek. A saját lelkiismeretem legalább tiszta" – fogalmazott Károlyi Róbert, hozzátéve, hogy már nem is vár választ, inkább a munkára koncentrál.