23. Jimmy gála Csepelen: Azahriah üzenete és a Zámbó Band tervei

Május 4-én, szombaton került megrendezésre a 23. Jimmy gála, ahol a Zámbó Band és több ismert előadó is tiszteletét tette, bár Azahriah egészségügyi okokból távol maradt.

A Zámbó Band színpadra lépése mellett Szikora Róbert, Ruszó Tibi és Azahriah is a fellépők között szerepelt volna a Csepeli Munkásotthon Művelődési Házban, de Azahriah végül nem tudott megjelenni. A rendezvényt Zámbó Marietta szervezi már több mint két évtizede, és bár a szervezés majdnem egy évig tart, a gála sikere töretlen.

Zámbó Árpy a műsor elején bejelentette, hogy a Zámbó Band határon túlra is ellátogat majd, és ha minden jól megy, akár Dubajba is elutaznak. Kádár Mónika, Kozso első felesége, párhuzamot látott Jimmy és Azahriah karrierje között, kiemelve, hogy mindkét előadó gyorsan vált sztárrá.

Várhegyi Gábor is megszólalt a témában, elismerve, hogy bár korábban nem látott rokonságot Jimmy és Azahriah között, most már úgy véli, van közöttük lelki rokonság. Azahriah, bár nem tudott személyesen részt venni a gálán, videóüzenetben fejezte ki háláját a meghívásért.