Superman visszakaphatta a piros alsógatyáját

James Gunn, a DC filmes törekvéseinek több mint egy éve kinevezett vezetője, egy izgalmas képet osztott meg az új Supermanről, David Corenswetről az Instagramon. A fotón a színész épp az ikonikus csizmáját húzza fel, és úgy tűnik, hogy a híres hős ruhájának egy régen látott részlete is visszatér: a kívül hordott, piros alsónadrág.

Gunn tavaly januárban tárta a nagyközönség elé, hogy milyen irányt vesz a DC filmes univerzuma a következő időszakban. Az első film, a Superman Legacy, 2025-ben kerül a mozikba, és ezzel egy új fejezet kezdődik a hős életében. Bár Henry Cavill még 2022 végén úgy nyilatkozott, hogy ő marad Superman megformálója, Gunn és csapata más terveket szövögetett, és végül Corenswet kapta meg a szerepet.

David Corenswet, aki a harmincas éveiben jár, leginkább A politikus című sorozatból és a 2022-es Pearl című horror-előzményfilmből ismert. Lois Lane karakterét az Emmy-díjas Rachel Brosnahan kelti életre, aki a A káprázatos Mrs. Maisel című sorozatban nyújtott alakításával hódította meg a közönséget, de emellett a Kártyavár és a Manhattan című produkciókban is láthattuk.