Sándor Péter nélkül tér vissza a Nyomorultak a Madách Színházba

A Madách Színházban idén ismét színpadra kerül a Nyomorultak musical, de a korábban az Operettszínházból távozó Sándor Péter neve nem szerepel a szereposztásban.

A Blikk információi szerint Sándor Pétert az Operettszínházban történt, a színház falain belül elhangzott megnyilvánulásai miatt bocsátották el. A közönség kedvencének számító színész, aki a "200 első randi" című darabban is szerepelt, a nézők nagy megdöbbenésére távozott a teátrumból, sőt, petíciót is indítottak a visszatéréséért. Sándor Péter a távozást követően elmondta, hogy a történteket traumaként élte meg, és az elmúlt három évben harmadszor kellett műtéten átesnie, részben az idegeskedés következtében.

A színész azonban nem tűnik el teljesen a színpadról, hiszen Fejes Endre és Presser Gábor "Jó estét nyár, jó estét szerelem" című zenés drámájában júniusban négy alkalommal is látható lesz. A Madách Színházban azonban már nem alakítja tovább Enjolras szerepét a Nyomorultakban, mivel a színház új szereposztást alkalmaz, amelyben fiatalabb színészeknek is esélyt kíván adni. Az új szereposztásban Cseh Dávid Péter és Szaszák Zsolt neve olvasható, míg Sándor Péter színpadi jelenlétére a fővárosi színházakban egyelőre várni kell.