Triplázott a Blikkel legújabb nyertesünk

Nagy öröm érte Kovács Nikolettát, aki a Blikk játékának köszönhetően már harmadszorra nyert, ezúttal egy 20 ezer forintos utalvány formájában.

A Békéscsabán élő pedagógus, Kovács Nikoletta, nemrégiben értesült arról, hogy ismét nyertes lett a Blikk játékában, ami már a harmadik győzelme a lappal. "Már kétszer is sikerült nyernem korábban, így igazán szerencsésnek érzem magam. Napi szinten megvásárolom a lapot, de erősen gondolkozom az előfizetésen is" – osztotta meg élményeit Nikoletta. A Békéscsabán történt szerencsétlen tűzeset ellenére, ahol egy hatvanas éveiben járó férfi életét vesztette, és amelyet valószínűleg dohányzás okozott, Nikoletta pozitív hírei bizonyítják, hogy a városban is történnek jó dolgok.

A Blikk új játékával, a Blikk Vakációval most Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy megvalósítsa álmait. A játék május 26-ig tart, és a fődíj három, egyenként 400 ezer forint értékű utazási utalvány, amely egy egész család számára elegendő lehet.

A részvétel egyszerű: a Blikkben található pályázati szelvényen kell megválaszolni az aznapi kérdést. Gyűjtsön össze három különböző szelvényt, és küldje el őket a megadott címre vagy e-mailben. A pályázatok beküldési határideje május 28. éjfél, a sorsolás pedig május 29-én, 11 órakor lesz.

Ne feledje, hogy a fődíj mellett minden nap van esély nyerni. Az aznapi helyes válasz betűjelét SMS-ben – nevével és címével együtt – kell elküldeni a megadott telefonszámra. Az a szerencsés olvasó, aki az előre meghatározott időpontban küldi el a helyes választ, 20 ezer forintot nyerhet. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, játsszon a Blikkel, és talán Ön lesz a következő szerencsés nyertes!