Új szerelem a láthatáron? Hildáról és Geriről készült közös fotó pletykákat szül

A TV2 "Házasság első látásra" műsorának két résztvevője, Hilda és Geri, a szakításaik után közös fotón szerepelnek, ami arra utalhat, hogy közel kerültek egymáshoz.

A műsorban Lacival összeházasított Hilda és a feleségével, Bogival szereplő Geri mindketten szakítottak párjukkal. Hilda és Laci a műsor utolsó adásában döntöttek úgy, hogy bár házastársként nem, de párként továbbra is együtt maradnak. Később azonban elárulták, hogy nem alakult ki köztük szerelem, így végül szakítottak. A szakításukat egy baráti beszélgetés keretében közölték egymással, ahol megállapították, hogy nem folytatják a kapcsolatot, de továbbra is számíthatnak egymásra.

Most azonban Hilda egy közös képet osztott meg Gerivel, ahol mindketten szívet formálnak a kezeikkel. A kép és a hozzá fűzött szöveg - "Nem csak jó barát, hanem partner is" - arra enged következtetni, hogy közöttük talán több van barátságnál. A Bors által észlelt bejegyzésből azonban nem derül ki, hogy a fotó egy randevú vagy üzleti megbeszélés alkalmával készült-e.

Érdekesség, hogy Geri nemrégiben a Való Világ (VV) tizenkettedik szériájában is feltűnt, mint egyik új lakó. A műsorban Geri, a nagybetűs császárként emlegetett szereplő, az osztrák focikarrier helyett inkább a Való Világba költözött, és lábujjfétiséről is ismertté vált. A Való Világ új évadának élő streamje az RTL+ felületén érhető el, a napi összefoglalót 20 órától az RTL+, 22 órától a Cool adja.

A ValóVilág 12. évada Megyeri Csilla és Puskás Peti vezetésével indult el, és a 36 milliós fődíjért a szereplők egy felújított luxusbörtönben küzdenek. Geri mellett többek között Kikidi, Gina, Dorka, Bogi, Reni, Giada és Valen is beköltöztek a villába. A műsor újabb lakója, VV Dzsigeri, aki elárulta, hogy eddig még egy kapcsolata sem volt, és nem is szeretne, mivel sokat bulizik. A 21 éves csajozógép úgy gondolja, a mosolya és a humora leveszi a nőket a lábáról, és kiváló beszélgetőtársnak tartja magát. A villa még további VV fiúk és VV lányok beköltözésével telik meg, akik összekuszálhatják a szálakat.

A közösségi médiában megosztott kép tehát újabb találgatásokra ad okot, vajon Hilda és Geri között valóban kialakulhat-e valami több, vagy csupán a műsorok által kialakított barátság áll a háttérben. Az idő talán megválaszolja a rajongók kérdéseit.