Rubint Réka: Genetikai selejtnek nevezett tesi tanár és a Dancing with the Stars kiesés

Rubint Réka a Mutasd Magad! című műsorban mesélt a Dancing with the Starsból való kieséséről és gyerekkori emlékeiről, beleértve azt is, hogy egykori testnevelő tanára genetikai selejtnek nevezte.

Rubint Réka a Mutasd Magad! műsor vendégeként osztotta meg élményeit a Dancing with the Stars versenyével kapcsolatban, ahol az első adásban kiesett, ami sokakat és önmagát is meglepett. Elárulta, hogy táncpartnerét, Andrei Mangrát magával vitte Balira, ahol egy tábort tartott, és ott készültek fel a műsorra. Réka hozzátette, hogy nem bántja a rosszakarók miatti korai kiesés, mert az életének egy olyan szakaszában történt ez, amikor az egészségével sem törődött volna kellőképpen. Megjegyezte, hogy ha nem esik ki, valószínűleg nem is fordul orvoshoz, pedig beteg volt.

A műsorban Réka azt is elmondta, hogy bánja, hogy nem vállalta be a negyedik gyermeket, amit férje, Schobert Norbert szeretett volna, de a harmadik szülés után kicsit önzőbbé vált ebben a kérdésben. Gyerekkorával kapcsolatban elárulta, hogy kórboncnok szeretett volna lenni, és az orvosi egyetemre készült, de a testmozgás nem volt az erőssége. Egy tesi tanára genetikai selejtnek nevezte, és meg akarta buktatni testnevelésből, ami Réka szerint reális volt, mivel nem tudott 100 métert sem lefutni, és egy fekvőtámaszt sem tudott megcsinálni. Azonban év végére sikerült a jegyét négyesre javítania.

A Mutasd Magad! műsor teljes epizódja ma este 19:00 órától tekinthető meg a YouTube-csatornáján.