VV Bálint és a Next Top Model Hungary versenyzője egy párt alkotnak

Czibolya Niki, a Next Top Model Hungary versenyzője és Filipánics Bálint, a ValóVilág 10. évadának szereplője már közel három éve együtt vannak. A modell a Story magazinnak adott interjúban beszélt kapcsolatukról, közös jövőjükről és a családalapítás terveiről.

Czibolya Niki elárulta, hogy a modellkedés életformája nem kedvez a párkapcsolatoknak, de Bálint az első férfi az életében, aki támogatja őt ebben a szakmában és nem akar az időmmel rendelkezni, nem kér számon, mikor hova megyek, és ez fordítva is igaz. Azt is hozzátette, hogy bár számára új terep lenne, de nem zárkóznának el attól, hogy együtt szerepeljenek egy páros realityben.

A pár a 2021-es Miss Balaton gáláján találkozott először, ahol Czibolya a színpadon, Filipánics pedig a nézőtéren volt. Jelenlegi életvitelük szerint két hetet Sándorfalván tölt Czibolya, ahol családi vállalkozásban dolgozik, és két hetet a Balatonon, ahol Filipánics kapusedzőként tevékenykedik. Korábban már éltünk együtt egy évet Budapesten és pár hónapot Barcelonában is, de a jövőbeli bázisuk helye még kérdéses.

A Next Top Model Hungary versenyzője szerint a modellszakmában a kor, magasság és méretek fontosak, de ő szeretné bebizonyítani, hogy ezek nem minden esetben döntőek. Czibolya hangsúlyozta, hogy figyel testi, lelki és mentális egészségére is, ami elengedhetetlen a modellkedésben. A versenyen való részvételével azt akarta megmutatni, hogy korától függetlenül képes megújulni, és célja volt, hogy a modellszakmában ne számítson a kor. A modell úgy érzi, hogy készen áll egy új fejezetre az életében, és szeretne édesanya lenni, mielőtt a hivatásának lenne egy ilyen állomása.

A Balatonon a horgászoknak figyelniük kell a sárga bójákra, amelyek a hajózás elől elzárt területeket jelölik. A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint május 1-jétől kezdve feloldják a szigorúbb horgászati tilalmat, és ekkortól már műcsalit és csalihalas felszerelést is használhatnak a horgászok. A sárga bójákkal jelölt területeken azonban tilos horgászni, behajózni vagy csalit bedobni, és a szabálysértés jelentős pénzbírsággal, valamint a halfogásra jogosító okmányok elveszítésével jár.