Gyenesei Leila kislánya a gyászban is támasz

Gyenesei Leila, a világbajnok öttusázó és televíziós műsorvezető, aki nemrégiben veszítette el édesapját, a kislányában, Mimiben találja meg a legnagyobb vigaszt és erőt a nehéz időszakban.

Gyenesei Leila, a 38 éves világbajnok öttusázó és televíziós műsorvezető, nemrégiben édesapja, Gyenesei István elvesztése miatt gyászol. A tragikus esemény után a kislánya, Mimi jelenti számára a legnagyobb támaszt. Leila elmondása szerint bár a korát nem érzi terhének, és sok mindent elért már életében, a szülei hiánya rettenetes érzés számára.

Gyenesei István, aki éveken át küzdött a rákbetegséggel és amputálni kellett a jobb karját, 76 éves korában hunyt el március 21-én. Leila az utolsó évben minden lehetséges pillanatot édesapjával töltött, és amikor kiderült, hogy az orvosok már nem tudnak segíteni, igyekeztek megfelelően kezelni az elkerülhetetlen búcsút. Mimi, bár nem ismerte a részleteket, tudott nagyapja állapotáról, és ma is, ha édesanyját szomorúnak látja, megvigasztalja őt.

Leila szerint a gyász feldolgozásában nagy segítséget jelent a család, a barátok és a munka, de leginkább Mimi jelenléte ad okot a mosolyra. Korábban, amikor édesanyját veszítette el, a sport adott erőt a túléléshez, most pedig a kislánya áll mellette a legnehezebb pillanatokban.

A nehézségek ellenére Gyenesei Leilára újra rátalált a boldogság, hiszen nemrég új párjával együtt kapták őket lencsevégre, amiről a Blikk számolt be először.