A Blikk volt újságírójának fia gyanúsított az apja eltűnésében

Scherer Zsuzsa, a Blikk egykori munkatársának halála után újabb tragédia sújtotta a családot: eltűnt Zsuzsa férje, Scherer Károly, és a rendőrség gyanúja szerint a fiuk állhat a bestiális gyilkosság mögött.

2021-ben a Blikk szerkesztőségét megrázta Scherer Zsuzsa halála, aki mindig mosolygós és viccelődő kollégánk volt. A házaspár évtizedekig élt boldog házasságban, de az utóbbi időben a fiuk rossz társaságba keveredett, ami megkeserítette az életüket.

A rendőrség körözi Scherer Károlyt, és az eltűnés mögött gyilkosság gyanúja merült fel. A fiukat már őrizetbe vették, de a holttestet még nem találták meg. A rendőrség nem árulta el, hogy pontosan mi történhetett.

Zsuzsa unokatestvére szerint a család félhetett a fiúktól, aki nem dolgozott, pénzt követelt és agresszívvé vált. Károly bekamerázta a házat, attól tartva, hogy a fiuk elviszi az értékeiket.

Idén januárban jelentették be Scherer Károly eltűnését, és érdekes módon a fiuk a családjával másnap beköltözött az apja házába. A szomszédok szerint a család nem volt jóban a fiukkal.

A rendőrség vizsgálata során azt keresték, hogy Scherer Károly önszántából tűnt-e el, de erre nem találtak bizonyítékot. Egy közeli ismerős szerint Zsuzsi a halála előtt a lányunokájukra szánta az örökséget, és a férjét megkérte, hogy rejtse el az értékeket. A szomszédok szerint a kertet felásták, és a házból értékeket vittek el.

A szemközti bölcsőde dolgozói és szülők is észrevették, hogy valami történhetett, amikor a nyomozók az eltűnt fiúról érdeklődtek. A Blikk megpróbálta megkérdezni a volt kolléganőnk házában lakó nőt, de nem nyitott ajtót. A szomszédok szerint az asszony elzárkózott, és egy új, lesötétített ablakú autóval jár.

Egy szomszéd szerint Zsuzsival és Károllyal jóban voltak, és nehéz nézni, hogy minden eltűnik a házból. A rendőrök szerint nincs esély arra, hogy Károly él. A szomszéd reméli, hogy az egész csak félreértés, de a nyomozók részvétnyilvánítása kevés reményt hagy.