A 265 lóerős új csúcs Skoda Superb Magyarországon

Megkezdődött a legerősebb új Skoda Superb hivatalos hazai értékesítése. A negyedik generációs, teljesen megújult modellből a kombi változat után most a szedán is elérhető a magyar vásárlók számára.

A Skoda már tavaly novemberben bemutatta a negyedik generációs Superb modelljét, amely azóta is nagy várakozás övezte. Idén tavasszal először a kombi, majd a szedán változat is megérkezett hazánkba. Eddig a 193 lóerős 2 literes TDI dízel volt a legnagyobb teljesítményű kivitel, de mostantól a 265 lóerős 2 literes TSI verzió is kapható.

A csúcsmodell, amely alapáron hétfokozatú DSG automata váltóval és összkerék-hajtással rendelkezik, Selection felszereltséggel 18 millió forinttól vihető haza szedán kivitelben, míg a kombiért mintegy 400 ezer forint felárat kell fizetni. A legmagasabb felszereltségi szintet képviselő Laurin & Klement (L&K) kivitel 20,9 millió forintba kerül.

A Skoda Superb palettáján a legkedvezőbb árú modell egy 150 lóerős lágyhibrid 1.5 TSI Essence, amely 14,3 millió forintért vihető haza.