További két évig élvezhetjük a Taylor Swift-jelenséget a meccseken

A Kansas City Chiefs két évvel meghosszabbította Travis Kelce tight end szerződését, aki így a liga legjobban fizetett játékosává válik a posztján 34 millió dolláros keresettel.

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) címvédő csapata, a Kansas City Chiefs, hivatalosan is bejelentette Travis Kelce szerződésének meghosszabbítását. Kelce, aki a San Francisco 49ers elleni fináléban kilenc elkapásból 93 yardot jegyzett, a 2013-as draft harmadik körében került a csapathoz. Azóta három bajnoki címet szerzett a csapattal, és a liga történetében egyedülálló módon egymást követő hét évet zárt 1000 yard felett, bár ez a széria az előző kiírásban 984 yarddal megszakadt.

Kelce az első idényében még nem volt elkapása, de a másodikban már 862 yardot ért el, a következő szezonban pedig 875 yarddal zárt. „Emlékszem arra, amikor 12 évvel ezelőtt ide érkeztem, megtiszteltetés és dicsőség volt. Alig várom, hogy ismét a pályán legyek a srácokkal, és újra a bajnoki címért küzdjünk” – nyilatkozta Kelce.

A 34 éves játékos nem csak a saját posztján kiemelkedő teljesítményével vált ismertté, hanem az előző idényben azzal is, hogy összejött Taylor Swifttel, aki minden egyes Chiefs-meccsen szinte ellopta a show-t. A rajongók most újabb két évig élvezhetik ezt a jelenséget a Kansas City találkozóin – feltéve, ha Kelce és Swift kapcsolata addig is fennmarad.

(Borítókép: Bizuayehu Tesfaye/Las Vegas Review-Journal/Tribune News Service via Getty Images)