Billy Zane Marlon Brandóként tér vissza a vászonra

Billy Zane teljes átalakuláson ment keresztül, hogy megformálhassa Marlon Brandót a Waltzing with Brando című életrajzi filmben. Az 58 éves színész Instagram-oldalán osztott meg fotókat a forgatásról, ahol már teljesen a legendás színészlegendára hasonlít.

Billy Zane a képek mellé azt írta, hogy a film egy igaz történetet mesél el Marlon Brandóról, aki a környezetvédelmi mozgalom "Keresztapjaként" ismert, és aki 1970-ben a fenntartható, szén-dioxid-mentes építészet és design élharcosa volt a Tetiaroa nevű magánszigetén.

A Waltzing with Brando rendezője Bill Fishman, a forgatókönyvet pedig Bernard Judge azonos című könyve alapján írta. A könyv és így a film is azt a történetet dolgozza fel, amikor a már világhírű színész megbízta Judge-t, hogy alakítsa át a szigetet egy földi paradicsommá, ahol az ipari civilizációtól elmenekülve élhet. A cél az volt, hogy a sziget lakhatóvá váljon anélkül, hogy tönkreténnének a természetes korallzátonyok. A film a vállalkozás kudarcát is bemutatja, amelyet Brando jogi problémái és családi tragédiái is nehezítettek.

Zane nemcsak a főszerepet játssza, hanem a film producere is, és a napokban Cannes-ban is megjelent, hogy a filmfesztiválon forgalmazót keressenek a film számára.