Sebestyén Balázs és a Balázsék stábja 800 Celsius-fokos parázson sétált

Sebestyén Balázs a közelmúltban egy csapatépítő program keretében parázsjárásra vitte a Balázsék rádióműsor stábját. A műsorvezető Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben leírta a kihívás élményét és annak hatásait. A Balázsék csapata nemrégiben bővült Ráskó Eszter személyében, miután Vadon Jani távozott a műsorból.

Sebestyén Balázs bejegyzésében kiemelte a tűzönjárás transzformációs erejét, amely szerinte szellemi, fizikai és spirituális szinten is hatással van az emberekre. A műsorvezető szerint a résztvevők a tűzönjárás során ráébrednek, hogy képesek olyan dolgokra is, amelyeket korábban lehetetlennek gondoltak. Mi raktuk meg a tüzet, ami ott égett le az este alatt, és lett belőle 800 fokos parázs! - tette hozzá Sebestyén Balázs a közösségi oldalán.

A műsorvezető büszkeségét fejezte ki a stáb iránt, és azt mondta, hogy az este során a résztvevők megértik, hogy életüket, körülményeiket és valóságukat ők maguk határozzák meg. Sebestyén Balázs szerint ez a fajta élmény paradigmaváltást eredményezhet az emberek gondolkodásában.

Az eseményről Sebestyén Balázs mellett Rákóczi Feri is megosztott egy videót az Instagramon, amelyen látható, ahogy átsétálnak a parázson. Az eseményen természetesen két műsorvezető társa, Rákóczi Feri és Ráskó Eszter is jelen volt.