Újabb segítséget ajánlottak fel Tompos Kátyának

Balázs Andrea, a Karinthy Színház színésznője bejelentette, hogy a színház egy előadásának teljes bevételét Tompos Kátya gyógykezelésére ajánlják fel.

Tompos Kátya, aki daganatos betegséggel küzd, jelenleg Németországban tartózkodik, ahol már két kezelésen esett át. A színésznő már nem tudja tovább finanszírozni a gyógyulását, minden tartaléka kimerült, és a terápia az egyetlen esélye, mivel itthon már minden lehetőséget kihasznált.

Az Index szerint a kezelések finanszírozásához szükséges összeget már nem tudja biztosítani, ezért barátai és támogatói a nyilvánossághoz fordultak segítségért. A művészvilág gyorsan reagált, egyéni adományokkal és koncerttel is támogatva a színésznőt. Legfrissebb hírként Balázs Andrea számolt be arról Facebook-oldalán, hogy a Karinthy Színház is hozzájárul a támogatáshoz.

Balázs Andrea megosztotta, hogy Olt Tamás, a színház igazgatója értesítette a kezdeményezésről. A június 13-i "A bűvös szék" című előadás teljes bevételét a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül Tompos Kátya gyógykezelésére ajánlják fel. A színésznő meghatódva írta közösségi oldalán: "Csak ülök és potyognak a könnyeim. Pár perccel ezelőtt hívott Olt Tamás, színházam igazgatója. Aznap este érte dolgozik a mi kis színházunk összes dolgozója. Gyertek el minél többen! Részletekkel hamarosan jelentkezünk" - írta posztjában.