Marics Peti és a népszerűség két arca

Marics Peti, a ValMar együttes énekese a Sorry! magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a népszerűség mellett a magánéletének megélése nem mindig egyszerű. A hírnév előnyei mellett a hátrányokkal is szembe kell néznie.

Marics Peti elmondása szerint bár hálás a sikerekért, a népszerűség időnként terhet is jelent számára. A fiatal énekes élvezi a hírnevet, de nehezére esik, hogy a nyilvánosság szeme előtt kell élnie a mindennapjait. A Bors idézete szerint Marics Peti szociális élete gyakorlatilag nem létezik, mivel a nyilvános helyeken való megjelenéseit követően azonnal megjelennek róla a fotók a médiában.

Az énekes azt is elmondta, hogy a hírnévvel járó figyelem függ attól is, mennyire fárasztó volt a napja. Ha kimerült, akkor kevésbé tudja értékelni a hírnevet, és kevesebbet tűr el.

Marics Peti az interjúban hangsúlyozta, hogy igyekszik tudatosítani magában a hálát az elért sikerekért, és örül, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret.

A ValMar énekese szerencsésnek tartja magát, hogy a gyerekkori baráti köre a hírnév ellenére is megmaradt. Ezek a barátságok feltétlen bizalomra és kötődésre épülnek, és ahol lehetősége van rá, bevonja őket a munkájába is. Egyik barátja például a turnéik sofőrje lett, másik barátját, Valkusz Milánt pedig a teniszedzéseken ismerte meg. Az egyetemi évei alatt is szövődtek barátságok, és a zenészkörből is érkeztek új ismeretségek.