A Kisvárda hihetetlen meccsen győzte le a Mezőkövesdet

A labdarúgó NB I 32. fordulójában a Kisvárda hazai pályán 4–3-ra legyőzte a Mezőkövesdet egy olyan mérkőzésen, amelyen a 85. percben még négy góllal vezettek, de a végjátékban majdnem elszalasztották a győzelmet.

A Kisvárda a mérkőzés első felében dominált, Driton Camaj duplájával, valamint Jasmin Mesanovic és Branimir Cipetic találataival négygólos előnyre tett szert a szünetig (4–0). A második félidőben már nem volt akkora különbség a csapatok között, de a Kisvárda előnye továbbra is stabilnak tűnt.

Azonban a mérkőzés hajrájában fordulat állt be, amikor Ináncsi Milán szépített, majd Molnár Gábor kétszer is eredményes volt, így a ráadásban már csak egy gól választotta el a csapatokat (4–3). A Kisvárda szurkolói, akik az első félidőben még ünnepeltek, az utolsó pillanatokban aggódni kezdtek, de végül megkönnyebbülhettek, hiszen csapatuk megtartotta a három pontot, és ezzel a legutóbbi három hazai bajnokin is győzni tudott.

A forduló további mérkőzése a Debrecen és a Fehérvár közötti találkozó volt, amely este 19.30-kor kezdődött. Az NB I állása a mérkőzések előtt a következőképpen alakult: Ferencváros az élen 71 ponttal, mögötte a Paks 55 ponttal, a Fehérvár 53 ponttal a harmadik helyen 31 meccsel, míg a Puskás Akadémia 52 ponttal a negyedik. A Kisvárda a győzelemmel 31 pontot gyűjtött, míg a Mezőkövesd 20 ponttal maradt a tabella utolsó helyén.