Lola elhagyja a közmédiát

Több mint fél évvel azután, hogy Lola otthagyta a Petőfi TV-t, az énekesnő most az egész közmédiának is búcsút int. A SzerencseSzombat műsorvezetője a legutóbbi adás végén könnyek között köszönt el a nézőktől, és Instagram-oldalán is megosztotta távozásának hírét.

Lola, polgári nevén Korsós Judit, a közösségi médiában hálás szavakkal emlékezett vissza a mögötte álló négy évre. "Csodás 4 év volt, amiért örökké hálás leszek. Megszakad a szívem, fájó búcsú ez, de úgy érzem eljött az idő, hogy továbblépjek. Így most búcsúzom a stábtól, a Szerencsejáték Zrt.-től és az MTVA-tól. Szívből köszönök nektek mindent!" - fogalmazott az énekesnő. Ezzel a lépéssel teljesen elhagyja a közmédiát, amelynek része volt az elmúlt években.

Az énekesnő tavaly szeptemberben hagyta ott a Petőfi TV-t, ahol a műsorvezetés alapjait sajátította el. "Tegnap este egy nagyon fontos fejezet lezárult az életemben. Kicsit több mint 5 év után elbúcsúztam a Petőfi TV-től. Itt tanultam meg a műsorvezetés alapjait, amit sosem felejtek el. Köszönöm, hogy 5 évvel ezelőtt megláttátok a lehetőséget bennem. A következő hetekben csak az új dalom és klipem munkálataival szeretnék foglalkozni és egy kis pihenő után újra találkozunk más felületeken" - írta akkor Lola, jelezve, hogy a műsorvezetői munka után ismét zenéjére szeretne koncentrálni. Távozása időben egybeesett a tömeges elbocsátásokkal a Petőfi Rádiónál, de Lola ezt egyáltalán nem említette, ahogy az sem derült ki, hogy elbocsátották, vagy saját döntésből távozott. A Petőfi TV-nél dolgozókat is érintette a felmondási hullám, amely a Petőfi rádió új zenei arculatát kialakító zenei szerkesztőnek, Borcsik Attilának és nagyjából 18 kollégájának felmondásával kezdődött.

Mostani döntését kevésbé részletezte, csupán annyit írt, hogy „fájó búcsú ez, de úgy érzem eljött az idő, hogy továbblépjek”. Az énekesnő-műsorvezető szombat este, a SzerencseSzombat legutóbbi adása végén közölte, hogy távozik a Szerencsejáték Zrt.-től és az MTVA-tól.

A Szerencsejáték Zrt. közben folytatja a hatos lottó sorsolásait, ahol a 19. héten a következő számokat húzták ki: 5, 11, 25, 31, 38, 43. Ezen a héten nem volt 6 találatos szelvény, az 5 találatos szelvények száma 72 darab volt, nyereményük egyenként 229 050 forint; 4 találatos szelvényből 2 413 darab volt, nyereményük egyenként 6 835 forint; 3 találatos szelvényből pedig 36 259 darab volt, nyereményük egyenként 2 845 forint.