Bebe a Picasso Branch-ről: „Olyanok voltunk, mint a Beatles”

Bebe, aki több zenei formáció tagja is volt, a Ripostnak adott interjúban mesélt a Picasso Branch együttesben töltött időszakáról, amelyet élete egyik legpörgősebb és legemlékezetesebb időszakaként írt le.

Bebe szerint a Picasso Branch-ban eltöltött időszak volt élete egyik legizgalmasabb periódusa, amikor is a Beatleshez hasonlította őket a rajongók lelkesedése és a testőrök által nyújtott védelem miatt. Az énekes a közösségi médián keresztül is megosztotta emlékeit, ahol egykori zenekari társaival közös képet töltött fel.

A közös zenélés során olyan dalok születtek, mint az "Álmodj rólam", amelyek profi munkával és Kozso óvó tekintete mellett jöttek létre. Bebe elismerte, hogy a népszerűség néha elvette a realitásérzetét, de szerencsére barátai mindig segítettek neki visszatérni a valóság talajára.

Bebe a világ jelenlegi állapotát szomorúnak és komolynak látja, de hangsúlyozza a vidámság fontosságát. Úgy véli, az embereknek tudniuk kell nevetni még a nehéz helyzeteken is, mert a humor nélkülözhetetlen az életben. Ebben az életszemléletben osztozik Haagen Imre is, aki a Drága örökösök című sorozat rosszfiújaként vált ismertté, és aki mostanában a zenei pályára lépett előadóművészként. Haagen Imre első albumát "Fények és árnyék" címmel adta ki, és egy rendkívül különleges videoklipet is forgatott hozzá, melyben többek között Bebe is szerepel.

Haagen Imre azonban nem csak a zenei karrierjére koncentrál, hanem alkalmanként temetési búcsúztatóként is dolgozik, ahol méltó módon segít az embereknek elbúcsúzni szeretteiktől. A színész-énekes a Dalköltők Társasága nevű zenekarával ismert és már-már elfeledett magyar dalokat dolgoz fel, hirdetve a magyar kultúra és a magyar nyelv sokszínűségét szerte az országban. Bebe és Haagen Imre mindketten azt hangsúlyozzák, hogy az élet nehéz pillanataiban is fontos a vidámság és a pozitív hozzáállás.