A ValóVilág 12 lenyűgöző megújulása

VV Merci vezetésével betekinthetünk a hamarosan visszatérő ValóVilág 12 megújult luxusvillájába, ahol idén nyáron a versenyzők egy hatalmas medencével várják a kihívásokat.

Az RTL népszerű realityje, a ValóVilág új évada hamarosan kezdetét veszi, és a Fókusz műsorának köszönhetően a nézők először pillanthatnak be a frissen felújított luxusvillába. A ValóVilág 12 minden évadban új külsővel lepi meg a versenyzőket, és az idei évad sem kivétel e tekintetben.

VV Merci, aki a ValóVilág 10. évadában már bizonyította rátermettségét, most idegenvezetőként tér vissza, hogy bemutassa a megújult helyszínt. A villalakók korábban megszokott jakuzzijuk helyett idén egy hatalmas medencével frissíthetik fel magukat, ami különösen jól jöhet, mivel a műsor rendhagyó módon a nyári hónapokban kerül majd forgatásra.

VV Merci lelkesedése a megújult környezet iránt szemmel látható, hiszen úgy érzi, hogy a mostani feltételek között ő lenne a potenciális győztes. A színes és extravagáns dizájn minden bizonnyal izgalmas hátteret biztosít majd a játékosoknak a közelgő kihívások során. A luxusbörtön új kinézetét a Fókusz kamerái örökítették meg, így a tévénézők már most izgatottan várhatják a műsor kezdetét.