A nap legfontosabb hírei – 2024. 04. 27.

Titkosított szerződést kötött a Belügyminisztérium a bicskei áldozatokkal a kártérítésről, de a dokumentum mégis nyilvánosságra került. A Hamász videót tett közzé egy magyar túszról, míg Orbán Viktor a kampányútja során az Ibolya presszót látogatta meg. Részletek derültek ki az otthonfelújítási programról, és változás történt a kiskunhalasi kórház vezetésében. A ferihegyi úti halálos baleset előtt kitoloncolták egy nepáli csoportot, egy egészséges csecsemőt találtak a hatvani kórházban, új tulajdonosa lesz a Budapest Honvédnak, és kihúzták az ötöslottó nyerőszámait.

A Belügyminisztérium titkosított szerződést kötött a bicskei áldozatokkal a kártérítésről, azonban a tárca a dokumentumot mégis nyilvánosságra hozta. A Hamász egy videót tett közzé, amelyen egy magyar túsz látható. Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútjának mai állomása az Ibolya presszó volt.

Az otthonfelújítási program részletei is napvilágot láttak. A kiskunhalasi kórház főigazgatója távozott posztjáról. Egy hétfős nepáli csoportot néhány nappal a ferihegyi úti halálos baleset előtt kitoloncoltak.

Egy egészséges csecsemőt találtak a hatvani kórház inkubátorában. Megszületett a megállapodás, így új tulajdonosa lesz a Budapest Honvéd labdarúgócsapatnak. Az ötöslottó e heti nyerőszámait is kihirdették.