Lábas Viki: Gyűjtöm a köldökszöszöket

Ezen a héten Márkó és Barna vendége Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője volt, aki bevallotta, hogy gyűjti a köldökszöszt, és beszélgettek a betegtájékoztatók furcsaságairól, autóba bekéredzkedő barátokról, valamint a lustaságról is. A következő élő adás május 22-én lesz Szirmai Gergővel.

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, aki a Márkó és Barna Síkideg adásának vendége volt, elárulta, hogy gyűjti a köldökszöszt, amit este szerelme pocakjáról szed ki és egy Tic Tac-os dobozba tesz el emlékbe. Viki azt is megosztotta, hogy nem igazán van jelen az interneten, és nem tagja csoportoknak, de lakótársakkal élve rendszeresen viccelődtek egymással.

A beszélgetés során Viki, aki vidéki lányként jelenleg Budán él, kifejezte nemtetszését az iránt, hogy a városiak nem szedik fel a kutyagumit, míg vidéken a kutya a kertbe piszkít, ami könnyebben kezelhető. Barna a betegtájékoztatók miatt volt frusztrált, mivel mindig rossz oldalon nyitja ki a dobozt, és nem érti a kockázat és a mellékhatás közötti különbséget.

Márkó azokról a barátokról beszélt, akik bekéredzkednek az autójába, saját zenéjüket teszik be, majd a Drive-ban rendelnek és végül szemetet hagynak az autóban. Viki hozzátette, hogy őt az idegesíti, amikor valaki, aki nem is a barátja, csak csapódik a társasághoz, de végül sunyin hazaviteti magát.

A beszélgetés során szóba került még, amikor egy barátnőjének tetszik egy srác, de kiderül, hogy meleg, és Viki szerint ő jó radarja van az ilyesmire, de a barátnői nem hisznek neki. Barna szerint ilyenkor a legjobb megoldás elhívni az illetőt randira, hogy kiderüljön, valóban meleg-e.

A Márkó és Barna Síkideg következő élő adása május 22-én lesz Szirmai Gergővel a Mad Garden Budában, ahol a közönség élőben is részt vehet az eseményen. A korábbi epizódok visszanézhetők online.

(Borítókép: Lábas Viki. Fotó: Gerencsér Tamás / Index)