Hoppá! Máris továbblépett a válása után a Házasság első látásra sztárja?

A Házasság első látásra műsorából ismert Brem László, azaz Laci, már nem titkolózik: Konyári Edinka tévéssel jött össze.

A TV2 párkereső műsorának egyik szereplője, Laci, és társa, Góbi Hilda a műsor utolsó adásában úgy határoztak, hogy bár felbontják az eljegyzésüket, mégis párként folytatják tovább. Azonban a forgatások befejeztével a kapcsolatuk is véget ért. "Mi nem vesztünk össze, nem történt szakítás közöttünk, hanem ugyanúgy vagyunk, ahogy az egész műsor során. Leültünk, beszéltünk, jót nevettünk. Ez egy jóízű beszélgetés volt, hogy így fejezzem ki magam. Megbeszéltük egymással, hogy ezt a dolgot nem folytatjuk. Nagyon szeretjük egymást, nagyon kedveljük egymást, és egyébként mindig számíthatunk egymásra" - nyilatkozták a kapcsolatuk lezárásáról.

Hilda kapcsolatát illetően felmerült pletykák szerint Geri oldalán találhatta meg a boldogságot, de kiderült, hogy csupán üzleti kapcsolatban állnak. Laci azóta számos bókot és kedves üzenetet kapott a hölgyektől, sőt, házassági ajánlatokat is. "…Eljönnek hozzám takarítani, meg nem tudom, házassági ajánlatoktól kezdve tényleg főznek rám, mosnak rám, minden van. Tehát miközben beszél róla az ember, aközben is zavarba jön, hogy milyen dolgok vannak, úgyhogy nagyon jól esik… Észrevettem, hogy imádják a nézők, hogyha nincsenek konkrét dolgok és olyan összeesküvés-elméletek születtek, hogy azt nem tudod elképzelni. Én szoktam olvasni a saját kis kommentjeimet vagy éppen kommenteket, amiket ugye a képek alá vagy éppen a műsor alá írnak, és olyan jókat szoktam nevetni. Van egy csapat, aki ezt éli, tolják ezt a most biztos "az van..." Maradjon az én kis titkom, hogy párkapcsolatban élek-e vagy egyedül vagyok-e. Úgyis ki fog derülni hamarosan!" - mondta Laci, aki így hagyta nyitva a kérdést, hogy jelenleg van-e párkapcsolata.

Most azonban már nem titok, hogy Laci és Konyári Edinka tévéssel alkotnak egy párt. A Story magazinnak adott közös interjújukban elárulták, hogy már több mint húsz éve ismerik egymást látásból, mindketten kecskemétiek. Edinka 2011-ben egyszer már megpróbálta felkérni Lacit egy műsorra, de akkor nem kapott választ. Idén januárban, egy nehéz szakítás után újra felvette a kapcsolatot vele, és hamar kiderült, hogy Laci szabad. A kezdeti órákon át tartó telefonbeszélgetések után Laci bevallása szerint rájött, hogy Edinka több neki puszta barátságnál. "Picit furcsállottam, hogy jólesik a cuki hangját akár három órán át is hallgatni. És bármiről tudtunk beszélni. Aztán az még érdekesebb volt, hogy bár nekem a mediterrán típusú nők a zsánereim, ez a kis szőke, pinduri, csilivili nő bejött. Azon kaptam magam, hogy éjjel-nappal vonalban vagyunk, és már ’életem szerelmének’ hívom" - mesélte Laci. Egy találkozó után, ahol Edinka csak megfogta a derekát és megcsókolta, a kapcsolatuk gyorsan fejlődni kezdett. Mostanra maximum két napot töltenek külön, és már házasságról és gyerekvállalásról is beszélgetnek. "Nem zárkózunk el az esküvőtől, bár most mindkettőnknek negatív a friss tapasztalata. A gyerek pedig – ami számomra az igaz szerelem megpecsételése – szerintem úgy fog történni, hogy egy kis lélek majd egyszer csak minket választ. Tudom, hogy Edi régóta szeretne a kisfiának, Marcinak egy tesót, és én ezt nem is akarom meggátolni" - tette hozzá a küzdősport-oktató.

A sztárpár eddig titkolt szerelmüket a Story magazinnal osztották meg elsőként. A lapnak elárulták, látásból már több mint 20 éve ismerik egymást, hiszen mindketten kecskemétiek, és ugyanazokra a szórakozóhelyekre jártak, de még a baráti társaságuk is közös volt. Az élet valamiért mégis elsodorta őket egymástól, hogy aztán egy napon egymásra találjanak.

Az azóta már Budapesten élő Edinka a Házasság első látásra beharangozójában látta meg újra a 47 éves Lacit, és bár nem a szerelmet kereste, mégis megtalálta azt a küzdősport-oktatóban. "Én már 2011-ben ráírtam egyszer Lacira, mert szerettem volna felkérni egy műsorra, amin épp dolgoztam, de válaszra sem méltatott. Gondoltam, micsoda modortalan pasi lett. Aztán mint utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől" – kezdte a Story magazinnak az egykori műsorvezető, aki végül 13 év után megint ráírt Lacira.

Mindent akartam, csak párkapcsolatot nem. Januárban egy nagyon csúnya szakításból jöttem ki épp, meghiúsult az esküvőm is, szóval lelki mélyponton voltam. Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn – vallotta be Edinka.

Lacinak először nem esett le, hogy kivel is beszélget, de lassacskán kitisztult számára, hogy a kecskeméti húszas éveikből ismerik egymást. "El se hittem, hogy ez igaz, és tényleg bevillant minden: a Robinson diszkó, a közös ismerőseink, és az is, hogy Edi mindig foglalt volt" – emlékezett vissza Laci.

Beszélgetéseiket aztán beszélgetések követték, majd egy 20 perces első csók után már tudták, dolguk van egymással, és fel is gyorsultak az események. Ma már maximum két napot töltenek külön egy héten, de elmondásuk szerint idővel kitalálják majd, hogy hol is legyen a bázisuk, miután Edinka Budapesten él kisfiával, Lacinak pedig Kecskeméten van a családja. Kapcsolatuk pedig már ott tart, hogy a házasság és a közös gyerek sem tabutéma náluk.