Kozelkin Natália a Miss World Hungary szépségversenyen

A Bachelor – A Nagy Ő című műsor után Kozelkin Natália most a Miss World Hungary szépségversenyre jelentkezett, ahol a karrierjét helyezi előtérbe, és nem keres aktívan párkapcsolatot.

Kozelkin Natália, a Bachelor – A Nagy Ő párkereső reality egykori résztvevője, most a Miss World Hungary szépségversenyre adta be a jelentkezését. A fiatal szőkeség elmondása szerint már nem tartja a kapcsolatot Jákob Zoltánnal, aki a műsorban volt a kiszemeltje, és bár lennének udvarlói, köztük Hadas Alfréd, az X-Faktor és a Sztárban sztár leszek! felfedezettje is, Natália jelenleg nem szeretne párkapcsolatot.

Natália azt nyilatkozta, hogy sosem gondolta volna, hogy egyszer szépségversenyen vesz részt, de szülei és barátai bátorították ebben a lépésben. A versenyre való felkészülés során a karrierjét helyezi előtérbe, és a szerelmi életét most háttérbe szorítja. A fiatal hozzátette, hogy amennyiben továbbjut a versenyben, akkor heti öt edzés lesz számára kötelező, és bár jelenleg bokszolással tölti az idejét, a korábbi táncos múltja is hasznos lehet a felkészülés során.