„Nem szeretném azt hallgatni, hogy te begerjedtél a barátomra…” – összezördültek a Next Top Model Hungary versenyzői

A Next Top Model Hungary legújabb epizódjában két versenyző, Cintia és Hawa között alakult ki nézeteltérés, ami egyikük párjának megjelenése után robbant ki.

A modellverseny következő adása vasárnap kerül adásba, és a jelek szerint két résztvevőnek is búcsút kell inteniük a műsor végén. A modellkedés mellett a drámák is teret kapnak, különösen miután a lányok Ausztriában kerülnek szóváltásba. Ausztriában egyébként heves viták folynak arról, hogy a gazdaság fellendítése érdekében növelni, vagy csökkenteni kellene-e a munkaidőt. A kormány egyik tekintélyes minisztere, Karoline Edtstadler felkarolta a 41 órás munkaidő bevezetését javasló indítványt, míg mások, köztük a kancellár és a szakszervezetek, elleneznek minden munkaidővel kapcsolatos változtatást. Karl Nehammer kancellár kijelentette, hogy teljesen kizárt a törvényben szabályozott normatív munkaidő meghosszabbítása, és a 32 órás munkaidőt is "teljesen rossz megközelítésnek" nevezte.

A konfliktus Cintia és Hawa között bontakozik ki, miután utóbbi párja felbukkan a helyszínen. A verseny egyik korábbi állomásán, ahol a modellaspiránsok családtagjai is megjelentek, Cintia így nyilatkozott Hawa párját látva:

Nagyon jó csávó a barátja…

Ez a megjegyzés eljutott Hawa fülébe, aki szembesítette versenytársát azzal, hogy nem szeretné hallani, hogy Cintia begerjedt a barátjára.

Cintia válasza erre:

– Nem ezt mondtam! Azt mondtam, kurva jól néz ki a barátod.

A vita teljes körű megtekintésére a műsor előzetesében nyílik lehetőség.