Bodrogi Gyula visszatért a színpadra sérülése után

Bodrogi Gyula, aki nemrégiben még sérüléssel küzdött, ismét boldogan térhetett vissza a színpadra.

A Nemzeti Színházban történt baleset után, ahol Bodrogi Gyula eltört egy csontot, a színész kénytelen volt kihagyni néhány előadást. A szerettei unszolására orvoshoz fordult, ahol kiderült a sérülés súlyossága. A gyógyulási folyamat során a gyógytornász által nyújtott kezelések fájdalmasak voltak számára, de a kényszerpihenőt nehezen viselte, mivel nem állhatott színpadra.

Szerencsére a gyógyulás befejeződött, és Bodrogi Gyula csütörtökön visszatérhetett a Karinthy Színházban a "Nagymester" című darabban, ahol Balázs Andrea, Csapó Judit és Benedek Dániel társaságában újra a közönség elé léphetett. A művész lelkesen nyilatkozott a Borsnak visszatéréséről, és arról, hogy mennyire szereti a közönségét.

"Hogy milyen volt az este? A közönség... Nekem mániákusan szerelmem a közönségem. Csodálatos fogadtatásban volt részem, nagyon megható volt. Állva tapsoltak" — idézte Bodrogi Gyula szavait, aki a színpadon teljesen kivirult.

A színész elárulta, hogy bár a válla még csak 80 százalékos állapotban van, soha nem volt kérdés számára, hogy visszatér-e a színpadra. A gyógytornász, Nellike által nyújtott kezeléseknek köszönhetően majdnem teljesen helyreállt, de még néhány kezelésre szüksége lesz.