Eddie Murphy újra Dörner György hangján szólal meg a Beverly Hills-i zsaru 4. részének előzetesében

Az már haladás lesz, ha az Amerikába jöttem második részénél jobb filmmel áll elő Murphy.

Axel Foley sem tud nyugisan megöregedni, ám ő még nem a nyolcvanat tapossa, mint Harrison Ford Indiana Jones professzora. Július harmadikán érkezik ugyanis a Netflixre a Beverly Hills-i zsaru negyedik része, aminek hivatalos címe Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley lett.

Az eddigi utolsó film Eddie Murphyvel 1994-ben érkezett a mozikba, ezúttal Joseph Gordon-Levitt mellett Kevin Bacont is láthatjuk majd a streamingen debütáló negyedik felvonásban.

Hogy mennyit tudtak átmenteni hangulatban a kilencvenes évekből a július 3-án érkező új részre, az alább kiderül – de legalább már szinkronosan. És igen, ismét Dörner György szólaltatja meg Foley nyomozót.

A Netflix nemcsak a Beverly Hills-i zsaru sorozat legújabb részével készül a közönségnek, hanem a dél-afrikai rendező, Mandla Dube által készített ötrészes dokumentumfilm-sorozattal is, amely Nelson Mandela életét mutatja be. A sorozat, amely a "halálos évtizedre" koncentrál, Mandela személyes levéltárosainak közreműködésével készül, és a Nelson Mandela Alapítvány engedélyével használják fel az archív anyagokat, beleértve eddig kiadatlan dokumentumokat és a börtönben írt, még nem publikált leveleket is. A dokumentumfilm-sorozat a tervek szerint 2025. április 27-én, a Szabadság Napján, az 1994-es választás 31. évfordulóján kerül bemutatásra világszerte. Dube, aki a Netflix akciófilmjével, a Silverton ostromával már bemutatta képességeit, a közelmúltban biztosította a finanszírozást a következő hat filmjéhez.