Vajna Tímea nem adja fel: tovább harcol a gyermekáldásért

Palácsik-Ráthonyi Tímea, a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye, nem hagyja abba a küzdelmet, hogy édesanya lehessen. Hosszú évek óta hordozza ezt a vágyat, de a sok sikertelen lombikprogram és vetélés ellenére sem adja fel.

Tímea korábban úgy gondolta, hogy van még ideje a gyermekvállalásra, de a negyvenedik életéve után már a mélyrepülés időszakát éli. Instagram-oldalán megosztott bejegyzésében írta: "Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés. Én már nem tudom, nekem valaha megadatik-e ebben az életben. Feladtam minden reményt".

Azonban úgy tűnik, hogy a közelmúltban újranősült Tímea mégsem hagyja veszni az utolsó reménysugarat. Amerikai színjátszás-tanára, Shannon kommentjére, melyben hiányát fejezte ki, Tímea válaszolt: "Te is nekem! Szeretnék részt venni az óráidon, de most sok IVF-em van!". Az IVF, azaz in vitro fertilizáció során a petesejteket leszívják, megtermékenyítik, majd az embriókat a méhbe helyezik.

Tímea tehát, bár lelkileg megviselték a sikertelen próbálkozások, nem hagyja, hogy a csalódottság legyőzze az anyaság iránti vágyát. Ezt támasztja alá az is, hogy az elmúlt hetekben Magyarországon járt, és részt vett egy speciális talpkezelésen, amelyről sokan úgy vélik, elősegítheti a teherbeesést.

A gyermekáldásért folytatott küzdelem mellett Tímea azonban nem feledkezik meg a könnyedebb pillanatokról sem. Instagram-oldalán egy vidámabb hangvételű bejegyzést is megosztott, amelyben egy 2016-ban készült szelfit mutatott be, melyen a hollywoodi sztár, Jake Gyllenhaal társaságában látható Los Angelesben. A fotó érdekessége, hogy Tímeát elsőre Sarka Katának néztük, ami mutatja, hogy a közösségi médiában megosztott képek néha megtévesztőek lehetnek. A képet most osztotta meg újra, 24 órán át elérhető Instagram-történetben, amely ide kattintva érhető el szombat délutánig.