Gregor Bernadett élvezi, ha a színészi képességeivel bizonyíthat

Gregor Bernadett-tel a Meglepetés készített címlapinterjút, amelyben a színésznő elmondta, hogy örül, hogy végre nem a kinézetén van a hangsúly, hanem a színészetén.

Gregor Bernadett beszélt arról, hogy a közönség gyakran félreismeri őt, és a végzet asszonyának tartják, miközben valójában teljesen más személyiség. Elmondása szerint a bulvársajtó egy olyan női képet kreált belőle, aki nem ő, és bár Kleopátrához hasonlították, sosem érezte magát annak. A valóságban családfenntartóként él, egyedül nevelte fel a két gyermekét, és a mindennapi teendőket látja el, mint bárki más.

A színésznő szerencsésnek tartja magát, hogy már nem hírértékű a magánélete, és a színészi pályájától kapott elégedettség tölti el. Az Újszínházban hét különböző színdarabban látható, és különösen élvezi, amikor nem kell a csábító szerepét játszania.

Fatornyok című darabban például smink nélkül, jellegtelen külsővel lép színpadra, amit a közönség annyira nem ismer fel, hogy az előadás után érdeklődtek a színésznő felől. Gregor Bernadett számára ez a legnagyobb dicséret, hiszen így a színészi képességei kerülnek előtérbe.