A Next Top Model Hungary legújabb konfliktusa: Gabi kontra Niki

A Next Top Model Hungary versenyzői között folytatódik a feszültség, Gabi most Nikit vette célba, és élesen bírálta a viselkedését.

A Next Top Model Hungary villájában nem csitulnak a kedélyek, a Top 7 versenyző gyakran kritizálja egymást. A havas Ausztriából való visszatérés után a kanapén ülve beszélgettek a hegyekben történt fotózás élményeiről. Gabi, aki korábban is többször összetűzésbe került a többiekkel, ismét szót emelt, ezúttal Nikit támadva, mivel nem tetszett neki a viselkedése. Egy parkolóban spontán bulit csaptak az autóúton hazafelé, ahol alkohol is fogyasztásra került, és néhányan elengedték magukat, amit Gabi kifogásolt.

„A tegnapi komolyabb volt lányok, legalábbis szerintem. Idáig sok mindent magamban tartottam, de a tegnapi nap nekem mélyen, nagyon megérintő volt és sok” – fejtette ki Gabi, aki szerint a többiek viselkedése elfogadhatatlan volt, és nem illeszkedik az ő értékrendjébe.

„Úgy gondolom, hogy a top hétnek ez a fajta viselkedés már nem fér bele. Az, hogy kiengedjük a fáradt gőzt, és bulikázunk, az tök oké, de kell, hogy legyen egy bizonyos határ, amit profi modellként nem léphet át az ember. Lányok, Niki és Hawa szerintem ti bőven túlléptétek tegnap is” – jegyezte meg Gabi, aki ezzel kifejezte nemtetszését a többiek viselkedésével kapcsolatban.

Hawa nem értett egyet Gabi nyilvános kritikájával, és úgy vélte, hogy a problémákat inkább négyszemközt kellene megbeszélni. Niki is megszólalt a témában, és kérdőre vonta a többieket, hogy zavarta-e őket a bulizás. Gabi válaszában kiemelte, hogy Niki korábban a profizmus fontosságát hangsúlyozta, de most úgy látja, hogy Niki elvesztette ezt a komolyságot.

Niki csalódottságát fejezte ki a kamerák előtt, mivel úgy érezte, hogy a versenyben egyedül maradt, és elveszítette azokat a lányokat, akik fontosak voltak számára.

„Érzem a súlyát, hogy mennyire elveszítettem azokat a lányokat, akik fontosak voltak nekem és kiálltak volna mellettem. Most érzem igazán, hogy talán tényleg egyedül vagyok?” – mondta Niki szomorúan.