Egyedi focilabda dizájnos Unicum palack a 2024-es Európa-bajnokságra

A Zwack Unicum 2024 májusában egy limitált kiadású, focilabda formájú palackkal rukkol elő, melynek dizájnja a magyar nemzeti színeket idézi, és "Hajrá, Magyarok!" felirattal hívja fel a figyelmet a futball legendáira és a közös szurkolás örömére.

Az Unicum 2024-es futballpalackja nem csak a magyar válogatott és a bajnokok tiszteletére jött létre, hanem a közös szurkolás és az izgalmas mérkőzések pillanatainak megörökítésére is. A piros-fehér-zöld színekkel díszített, 0,5 literes palackban az eredeti Unicum gyógynövénylikőr található, és országszerte limitált példányszámban lesz kapható.

A Zwack Unicum Nyrt. közleményében arra buzdít, hogy a gyűjtők és a szurkolók egyaránt tegyenek szert erre a különleges darabra, amely a felkészülési meccseken, valamint a Labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében megrendezésre kerülő mérkőzéseken is kiváló társ lehet. Az Unicum focipalackkal a magyar válogatott sikerére is koccinthatunk, amely Svájc, Németország és Skócia elleni mérkőzéseken is bizonyíthat.

Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke szerint az Unicum focipalackkal nemcsak a magyar válogatott sikereit ünneplik, hanem a szurkolói élményt is, amely nélkül a bajnokok dicsősége nem lenne teljes.

A gyűjtők számára az egyedi palack a korábbi futball- és sporttematikájú palacksorozatok mellett foglalhat helyet a polcokon. Az Unicum már 2010 óta készít különleges kiadásokat, mint például a 2022-es őszi futballszezonra, a 2021-es Eb-szurkolói kiadásra, vagy a legendás 2016-os Puskás Palackra emlékeztető üvegeket.