Holtan találták otthonában a New England Patriots és New York Giants korábbi játékosát

Tengerentúli sajtóértesülések szerint 28 éves korában elhunyt Korey Cunningham, a New York Giants korábbi játékosa.

Korey Cunninghamet, aki az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) is ismert volt, holtan találták New Jersey-i otthonában. A sportoló az Arizona Cardinals, a New England Patriots és a New York Giants csapataiban is megfordult pályafutása során.

A New York Giants közleményében kifejezte szomorúságát és részvétét a játékos halála kapcsán, kiemelve Cunningham fontos szerepét az öltöző szellemében és a csapaton belüli bajtársiasságban. A csapat gondolatai a játékos családjával, barátaival és csapattársaival vannak ebben a nehéz időszakban.

Cunningham 2018-ban csatlakozott az NFL-hez, miután a játékosbörze hetedik fordulójában az Arizona Cardinals által választották ki. Az offensive tackle pozíciót betöltő játékos egy szezont húzott le Arizonában, majd a New England Patriots csapatához szerződött. Legutóbbi állomáshelye a New York Giants volt, ahol 2021 és 2022 között játszott, mielőtt a csapat 2023 augusztusában felbontotta volna a szerződését.

Cunningham összesen 31 NFL mérkőzésen lépett pályára, ezek közül hatszor kezdőként. Halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok.