A Família Kft. Vilijének élete a sorozat után

Az 56 éves Juhász Illés, a Família Kft. egykori sztárja, aki Vilije karakterét alakította, ma is sokak emlékezetében él. A színész 25 évvel a sorozat befejezése után is aktív, és bár már nem a televíziózás a fő foglalkozása, az emberek még mindig felismerik az utcán.

Juhász Illés a Meglepetés magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a mindennapjaiban nagy hangsúlyt fektet a sportra és az egészséges életmódra. Rendszeresen teniszezik, fut és kerékpározik, valamint étrendjében is változtatott: nem fogyaszt húst és kenyérféléket, részben családi okokból, részben pedig azért, mert így jobban érzi magát.

A színész elárulta, hogy a Família Kft. során viselt szemüvege csupán a karakter része volt, hiszen a valóságban csak olvasáshoz van szüksége rá. A sorozatban megjelenő családias hangulat valós volt, hiszen a szereplők között nem volt rivalizálás, bár már régóta nem találkozott a többi színésszel.

A Família Kft. befejezése után Juhász Illés a székesfehérvári színházhoz szerződött, ahol máig aktív. Úgy véli, hogy a kultúrára még mindig van igény, különösen a fiatalok körében, és örül annak, hogy lányai más pályát választottak.

Juhász Illés büszke apuka, aki szeretettel beszél gyermekeiről. A legidősebb lánya, Janka HR-esként dolgozik egy informatikai cégnél, Hanna a pedagógiai pályán halad, államvizsgára készül, míg a legfiatalabb, Eszter párbajtőrözik, de a diplomácia felé kacsintgat.

A színész a munkáját is imádja, annyira, hogy néha az öltözőjében alszik. Emellett sok időt tölt a családi nyaralójukban Esztergomban, ami távolsága miatt néha megnehezíti a színházhoz való visszatérést. Juhász Illés azt is megosztotta, hogy munkájában csalódások elkerülése érdekében csak azokkal a rendezőkkel és előadásokban vesz részt, akik és amelyek valóban számítanak rá.