Legjobb élelmiszer akciók április 24-ig

A magas élelmiszerárak ellenére is találhatunk kedvező ajánlatokat a nagy hazai élelmiszer-áruházak kínálatában, melyeket április 24-ig érdemes kihasználni.

A Blikk Árfigyelő rovatának köszönhetően összegyűjtöttük azokat az akciókat, amelyek segítségével jelentős összegeket spórolhatunk meg. A Tesco áruházláncban például a vöröshagymát 285 forintos kilogrammonkénti áron kínálják. Az Auchanban a csont nélküli sertéstarja kilogrammonként 1899 forintba kerül, míg az Aldi Húsmester márkájú egész csirkecombját 789 forintért szerezhetjük be kilogrammonként.

A Penny üzleteiben a kígyóuborkát darabonként 199 forintért kínálják, a Sparban pedig a Red chief almát 399 forintos kilogrammonkénti áron találhatjuk meg. Végül, de nem utolsósorban a Lidlben a Crownfield zabpelyhet literenként 249 forintért vásárolhatjuk meg.

Ezek az akciók kiváló lehetőséget biztosítanak a háztartások számára, hogy a magas élelmiszerárak ellenére is gazdaságosan töltse meg a spájzokat. Ne feledjük, az akciók április 24-ig érvényesek, így érdemes mielőbb élni velük.