Zsebre tett kézi szkennerrel időt spórolhatunk bevásárláskor

A technológia fejlődésével és a szabadidő csökkenésével egyre többen keresik azokat a megoldásokat, amelyek megkönnyítik a vásárlást. A Tesco hipermarketekben elérhető Scan&Shop alkalmazás lehetővé teszi, hogy sorban állás nélkül, közvetlenül a bevásárlótáskánkba pakoljunk, ezzel időt takarítva meg.

A modern kor igényeihez igazodva külföldön már automatizált boltok is megjelentek, ahol nincs szükség pénztárosokra, de hazánkban a Tesco hipermarketekben is találkozhatunk innovatív megoldásokkal. A bevásárlás során sokak számára a pénztárnál való sorban állás jelenti a legnagyobb kellemetlenséget, amit az online rendeléssel vagy az önkiszolgáló kasszák használatával kerülhetünk el. Azonban a Tesco által kínált Scan&Shop alkalmazás egy még kényelmesebb alternatívát nyújt a hagyományos vásárlási módszerekhez képest.

A Tesco 116 hipermarketjében elérhető Scan&Shop szolgáltatás használatához csupán egy Clubcard tagság szükséges, amelyet egy gyors online regisztrációval aktiválhatunk. A tagság további kedvezményeket is biztosít, és a Scan&Shop használata során május 9. és június 5. között dupla Clubcard pontokat is gyűjthetünk.

Hogyan működik a rendszer?

A vásárlás megkezdése előtt a mobilalkalmazáson keresztül vagy a helyszínen elérhető kézi szkennerrel beolvashatjuk a termékek vonalkódjait. A gyümölcsöket és zöldségeket mérlegelni kell, majd a mérleg által kiadott vonalkódot szkenneljük be. A darabos termékek esetében a megfelelő vonalkód beolvasása után a mennyiséget is meg kell adnunk. A szkennelés során a termékeket közvetlenül a bevásárlószatyrukba helyezhetjük, így a vásárlás végösszegét is folyamatosan nyomon követhetjük.

A fizetés menete

A bevásárlás befejeztével az önkiszolgáló kasszánál a QR kód vagy a telefonon megjelenő vonalkód beolvasásával azonnal fizethetünk. Amennyiben lopásgátlóval ellátott terméket vásároltunk, azt a biztonsági címkét a fizetés után az áruház munkatársa távolítja el.